Published On: 20. marts 2017

28.01.2014

MRINetwork LOHBUS SEARCH GROUP er flyttet ind på Cemtec…

MRINetwork Lohbus Search Group er en personale- og rekrutteringsvirksomhed med speciale i leder- og specialistrekruttering, -evaluering og -udvælgelse. Vi stræber efter at være den foretrukne rekrutteringspartner for kunder og kandidater ved at matche top-kandidater til attraktive jobmuligheder og gøre det muligt for mennesker og organisationer at nå deres mål.

MRINetwork betår af mere end 2.500 konsulenter i 37 lande som ved deres lokale tilstedeværelse og med ressourcerne fra et globalt netværk er i stand til at identificere de mest attraktive kandidater i markedet og matche dem med spændende virksomheder. Vi dedikerer vores tjenester til at opnå højere individuelle, sociale og forretningsmæssige resultater for vores kunder. Det er vores mission at kunne identificere, udvikle og matche de bedste kandidater til de mest attraktive jobmuligheder inden for en række industrier, herunder særlig energisektoren.

Ud over rekruttering tilbyder MRINetwork Lohbus Search Group også supplerende rådgivning, herunder annonceret kandidatsøgning, evalueringstests, baggrundstjek, databasesøgning, uddannelseskontrol, interviews, referencekontrol, lønundersøgelser og evaluering.