Hydrogen Valley

Ballard Europe

Ballard Europe A/S er førende i Europa på salg af kommercielle nødstrømsløsninger til teleudstyr og sikring af kritisk infrastruktur. Ballard Europe udvikler også brintsystemer til køretøjer, som f.eks. brintbusser og gaffeltrucks.

BECKHOFF Automation

Beckhoff Automation er en global udbyder af PC baseret automations teknologi. I Danmark har Beckhoff hovedkontor i Glostrup og salg og support kontorer i henholdsvis Kolding og Hobro.

DFDS Køletransport

DFDS Køletransport leverer transportløsninger til køle- og frostvarer, foruden til stykgods, primært til destinationer i Danmark. Transportvirksomheden har skabt et stærkt renomme som køletransportør på det danske marked, og varetager en lang række forskellige opgaver inden for godstransport samt kørsel med køl og frys.

European Energy Exchange

EM ENERGI

EM ENERGI er en energiteknisk rådgivningsvirksomhed med mange års erfaring fra den maritime og industrielle branche. EM ENERGI har stor ekspertise indenfor forskellige typer af retrofit- og optimeringsprojekter.

GEBHARDT Nordic ApS

GEBHARDT er eksperter på logistikområdet og leverer avancerede, interne logistiksystemer i høj kvalitet til fabrikker i hele verden. GEBHARDT har hovedkontor i Sinsheim, Tyskland, men besluttede i starten af 2019 at udvide med datterselskabet GEBHARDT Nordic ApS på CEMTEC i Hobro.

Helle Roed

Helle Roed er zoneterapeaut. I 2005 åbnede hun sit kursuscenter HelleRoed, hvor hun tilbyder efteruddannelse til alternative behandlere, zoneterapeuter og massører.

Holtec Automatic

Holtec Automatic A/S udvikler og integrerer styringer samt software, og gennemfører eltekniske projekter inden for automation i en række forskellige brancher. Holtec er repræsenteret i hele Danmark med afdelinger i henholdsvis Lem, Esbjerg, Sønderborg og Hobro.

Madkontoret

Madkontoret V/Anja Høenhof Vesterskov tilbyder mad, der er lavet med omhu. Hos Madkontoret går de op i kvalitet, og gode og friske råvarer danner fundament i al den mad, du får serveret herfra.

MBR Process Consult

Mariagerfjord Erhvervsråd

Mariagerfjord Erhvervsråd

Erhvervsrådet fungerer som det lokale erhvervslivs sparringspartnere, byder nye virksomheder velkomne, understøtter gode ideer, hjælper iværksættere godt i gang og tager initiativ til nye aktiviteter.

Markman

Markman samarbejder med jobcentre og har kontakt til en bred gruppe af borgere. Konsulenterne i Markman er derfor vant til at skabe muligheder for alle, der måtte savne en plads på arbejdsmarkedet.

Olicem

Olicem A/S laver miljørapportering og overvågningssystemet ReportLoq DAHS. ReportLoq håndterer vanskelig lovgivning og individuelle miljøgodkendelser for anlæg med luftbårne emissioner. Udover at være systemleverandør yder Olicem også træning og kunderådgivning i forhold til miljøgodkendelse og indrapportering af miljøvilkår.

Travelmedia Nordic

TV2 Nord

I januar 2020 udvidede TV2 Nord med en ny lokalredaktion på CEMTEC. Fra kontoret i Hobro vil de to journalister Mette Kristensen og Sofie Bach dække området omkring Himmerland.

Web2Media

Web2Media hjælper kunder med en 360 graders optimering af deres online tilstedeværelse, som fører til øget relevant trafik på hjemmesiden. Web2Media har et indgående kendskab til online branchens muligheder, og har driftet og optimeret projekter i både Danmark, Europa og USA.