Published On: 17. oktober 2017

Fra mandag d. 16. oktober kan vi byde velkommen til Skive Køletransport A/S, som er ny lejer på CEMTEC.

Skive Køletransport A/S flyttede i 2016 sit hovedsæde og alle aktiviteterne til Havrevænget 10 i Hobro, men på grund af stigende vækst og flere ansatte har transportvirksomheden nu brug for mere plads.

Administrationschef Anne-Mette Lautrup siger: ”vi er på det seneste år gået fra 9 ansatte i administrationen til nu at være 22. Det kræver en del mere plads, og vi er derfor glade for, at vi kunne finde et lejemål så tæt på, så vi stadig kan bevare den tætte kontakt til chaufførerne.”

Skive Køletransport A/S flytter administrationen og kørselsdisponenterne til naboadressen Majsmarken 1, på CEMTEC i Hobro, men vil stadig beholde lejemålet på Havrevænget 10, hvor chaufførerne og lastbilerne fortsat vil have adresse.

”Vi glæder os rigtig meget til at flytte ind på CEMTEC og til at kunne drage nytte af det store netværk, som det giver at være lejer i huset” afslutter Anne-Mette Lautrup.

Skive Køletransport A/S blev etableret i 1978, og har i dag ca. 150 ansatte. Transportvirksomheden har gennem de seneste år skabt et stærkt renomme som køletransportør på det danske marked, og varetager en lang række forskellige opgaver inden for godstransport samt kørsel med køl og frys.