Published On: 20. marts 2017

06.04.2016

Søger du nyt kontorlejemål til din virksomhed, eller er du nystartet, så kan vi tilbyde dig unikke og attraktive erhvervslejemål på CEMTEC i Hobro.

Vi kan blandt andet tilbyde attraktive ”Kom-i-gang-lokaler” samt ”Kom-i-gang-skriveborde”, der er helt ideelt for den nystartede virksomhed, der har andet at bruge pengene på end husleje. De første måneder er lejen således helt ned til fra 10 kr. pr. dag. Samtidig har vi også lokaler med massevis af attraktive faciliteter – helt op til 800 kvadratmeter.

Med et lejemål hos CEMTEC får din virksomhed mulighed for at blive en del af et stærkt netværk og kan nyde godt af den synergi, det giver at dele tag med ca. 20 andre virksomheder.

Som lejer på CEMTEC får du adgang til en række fælles faciliteter som kantine, reception, 3 indbydende mødelokaler, kopimaskine, printer, scanner samt gratis p-pladser til dig og dine kunder. Præsentable og funktionelle faciliteter, som normalt kun er forbeholdt store virksomheder.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 96 40 15 00 eller lotte@cemtec.dk.

På siden ledige lejemål kan du se en oversigt over hvilke lejemål, der er ledige – måske finder du det fremtidige lejemål for netop din virksomhed.