Published On: 8. maj 2018

Rikke Quorning Poulsen, indehaver og stifter af ”Dansk til dig” er ny lejer på CEMTEC.  Dansk til dig tilbyder specialiseret danskundervisning til alle udenlandske borgere uanset nationalitet, alder, sproglige kompetencer eller professional baggrund.

Rikke har 15 års erfaring med undervisning af flygtninge og indvandrere, og har de seneste 7 år været ansat som underviser på VUC i Hobro.

Da sprogskolen i efteråret 2017 kom i udbud, besluttede Rikke sig for at springe ud som selvstændig og etablerede i februar 2018 sin virksomhed Dansk til dig. Rikke har haft rygende travlt fra starten af, og kalenderen er allerede godt booket. ”Jeg har fået en fantastisk start som selvstændig og har undervist både små og store hold samt 1-1 undervisning. Jeg tager udgangspunkt i de enkelte borgeres behov, og tilrettelægger min undervisning efter netop deres situation. Det gør mit job utrolig spændende, da det giver mig mulighed for at gøre min undervisning personlig” siger Rikke.

Dansk til dig tilbyder flere forskellige undervisningspakker. Det inkluderer blandt andet danskundervisning til landbruget, erhvervslivet, efterskoler, flygtningekvinder m.v, men Rikke lægger meget vægt på fleksibilitet i sin undervisning, og er derfor altid åben for en snak om netop det behov som virksomheden eller borgeren må stå med.

Hidtil har undervisningen primært foregået ude hos borgeren og på de enkelte arbejdspladser, men faciliteterne og indflytningen på CEMTEC gør det nu muligt for Rikke også at tage imod og afvikle undervisningen på CEMTEC i Hobro. ”Jeg har glædet mig rigtig meget til at flytte ind og gøre brug af de mange muligheder og faciliteter, som huset tilbyder. Der er blevet taget rigtig godt imod mig, og jeg har allerede fået stor gavn af det netværk, som det giver at være lejer på CEMTEC” afslutter Rikke.